Telefonie

VoIP Oplossingen

Voicedata heeft voor bijna elk bedrijf en elke organisatie een passende VoIP oplossing. Dit is mogelijk in combinatie met Internet, nieuwe telefooncentrale of op de huidige situatie van de klant. Om dit wat duidelijker te maken kunt u kiezen uit de volgende verschillende VoIP oplossingen.

ZZP

Vaste en mobiele telefonie voor de ZZP-er. Vast nummer op mobiel, optimale bereikbaarheid en maximale kostenbesparing.

ZZP-er

MKB

Hosted VoIP Telefonie voor het MKB. Betalen per werkplek, alle functionaliteiten en alles maandelijks opzegbaar.

MKB

Grootzakelijk

Telefonie oplossingen voor de grootzakelijke markt: efficiëntie, flexibiliteit en kostenbesparing binnen uw organisatie.

Grootzakelijk

Callcenter

Managed UC: Telefonie, video en chat gebundeld in één oplossing. Dit bespaart tijd & geld en draagt bij aan optimale bereikbaarheid.

MANAGED UC

Voicedata – VoIP Provider – Winnaar WS Telecom Award 2014 – Winnaar Innovation Award 2014

voipprovidervoicedata

Hosted Telefonie

SIP Trunk Telefonie

Telefonie Zorg

Telefonie Transportsector

VoIP Provider Voicedata, is specialist op gebied van Hosted VoIP, VoIP, Mobiel, Telefooncentrales en Internet.

De SIP-trunks van Voicedata zijn geschikt voor iedere IP/SIP telefooncentrale. Hierdoor kunnen wij u zeer snel koppelen op ons VoIP platform zodat u snel gaat besparen op uw telefonie kosten.

Bereikbaarheid is essentieel in de zorg. Voicedata biedt een flexibele oplossing waarin gewerkt kan worden met 100 nummerplannen. Perfect te gebruiken voor storings- en calamiteitendiensten.

Maximale grip op uw vaste en mobiele telefonie. Het platform van Voicedata registreert al het verkeer en u kunt op user en SIM-kaart niveau filters instellen voor het gebruik.

Telefonie Bouw

Telefonie Horeca

Telefonie Onderwijs

Telefonie Retail

De bouw is vaak projectgebonden en daardoor zijn de telefoniediensten van Voicedat ideaal. Al onze telefonie diensten zijn maandelijks opzegbaar, waardoor u altijd kunt up- en downgraden.

Voor slechts €8,- per maand een complete telefooncentrale met 5 lijnen in uw Horeca gelegenheid. Daarnaast bieden wij WIFI Hotspot oplossingen, ideaal voor uw gasten.

De beste vast mobiel integratie denkbaar. Geen apps of andere koppelingen, maar een integratie vanaf de SIM-kaart. Uw mobiel maakt direct deel uit van uw telefooncentrale.

Totaalpakket Telefonie en Internet voor uw winkel of groothandel. Telefonie, internet, alarm-over-ip, pin-over-ip en eventueel fax over ip. Alles geleverd door 1 partij met 1 overzichtelijke factuur.

Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten