De beste telefonieoplossing voor Tuincentra

Een tuincentrum heeft vaak een groot terrein waardoor het intern bellen van collega’s noodzakelijk is. Waar veel aanbieders kiezen voor een oplossing met dure zenders biedt Voicedata telefonie vanuit de cloud waardoor de hoge investering in apparatuur niet meer nodig is. Door het slim inzetten van onze vast-mobiel integratie is onze dienst voor ieder bedrijf met een groot terrein de beste keuze.

Tuincentrum Wolters

Een van de tuincentra die wij bedienen is Tuincentrum Wolters in Overdinkel. Een groot tuincentra met verschillende afdelingen en specalismen. Door het inzetten van een keuzemenu komt de bellende klant altijd terecht bij de juiste persoon, waar deze zich ook bevindt op het terrein. Door gebruik te maken van een vast-mobiel integratie heeft Tuincentrum Wolters veel geld weten te besparen (circa €3000,00 excl. BTW) op de eenmalige investering in dect-zenders en zijn de “mobiele” medewerkers overal bereikbaar!

Door het inzetten van de juiste producten en diensten is Tuincentrum Wolters niet alleen goedkoper uit, ook is het gehele bedrijf optimaal bereikbaar voor klanten en collega’s.

 

 

Voordelen bellen via internet vanuit de cloud

  • Dag- en nachtstand inclusief welkomstbericht, voicemail en
    doorschakelingen
  • Keuzemenu voor directe communicatie met de verschillende afdelingen
  • Eenvoudig en snel bellen en doorverbinden naar collega’s binnen en buiten het tuincentrum
  • Online beheer van de telefooncentrale en behoud van telefoonnummers