Vast nummer op mobiel

Vast en mobiel zijn tegenwoordig zeer snel te koppelen. Door een vast nummer op uw mobiele toestel uit te laten komen, heeft u een professionele uitstraling, zonder dat u doorschakelkosten heeft. Een vast nummer op uw mobiele telefoon is voor ieder mobiel abonnement beschikbaar, u hoeft geen telefooncentrale of volledige koppeling met uw vaste telefonie af te nemen, want Voicedata heeft het zogeheten FMC pack.

Bij afname van het FMC (Fixed Mobile) Pack wordt het mogelijk om een vast geografisch nummer uit te laten komen op uw mobiele toestel. Andersom kan ditzelfde geografische nummer gekozen worden als afzendernummer bij een uitgaande oproep. In combinatie met de Dual Number functie biedt dit dus de mogelijkheid om tegelijkertijd een vast en een mobiel nummer te gebruiken op uw mobiele toestel. Dit vaste nummer is ook 100% compatibel met de bereikbaarheidsmatrix in Operator.
Op deze manier bent u altijd bereikbaar op uw (zakelijke) vaste nummer en bent u tevens in staat uitgaande gesprekken vanaf dit vaste nummer op te zetten, net alsof u vanaf kantoor belt.

Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten